Mini camping De Veldhoeve

Waarom naar camping 'De Veldhoeve'


Onze camping onderscheidt zich van anderen door 25 plaatsen met aansluiting voor riool, water en elektra. Maar vooral door een prachtig gebouw met voor elke standplaats een eigen sanitaire eenheid met toilet, douche en wastafel. Dit was destijds uniek in Nederland, maar inmiddels komen er meer.!

 

 

Verder is dit gebouw voorzien van vloerverwarming, een spoelkeuken voor afwas en tussendoorwasjes, een wasmachine, wasdroger en centrifuge. Tevens zijn er 2 badkamers met aangepast sanitair voor minder validen. Huisdieren in overleg en nimmer loslopend. Wekelijks wordt het gras gemaaid en opgevangen.

 

Heel bijzonder is op de Veldhoeve dat de plaatsen waar de voortent komt te staan verhard zijn met speciale stenen met sleufjes die eventueel water doorlaten en waar men haringen tussen kan slaan. Altijd schoon, droog en vlak dus.!

 

Ook kunt u van gratis internet gebruik maken op het veld.

 

Een professionele jeus des boulesbaan geeft u de gelegenheid om een balletje op te gooien.

 

Ook dit jaar zijn we door de ANWB weer geselecteerd als kleine camping met 4,5 ster waar de gast kwaliteit en rust kan verwachten. Onze camping is aangesloten bij Vekabo / in het groen en door de GGD als zeer goed beoordeeld. Verder is de camping opgenomen in de Capitool gids 'De mooiste campings van Nederland'. Onlangs zijn we bekroond met het 'BeNeLux - Certificaat Kwaliteitsgarantie in toerisme en recreatie'. Dit keurmerk van de Stichting Kwaliteit Vrijetijdsvoorzieningen & Dienstverlening is een extra garantie voor kwaliteit.

06-53304132
nu online boeken
?> ?> ?> ?> ?>